Transforming your workout into a habit.

Noutati si articole informative

28 Sep

UPDATE 7 martie 2022: Odata cu ridicarea starii de alerta, incepand cu data de 8 martie 2022 certificatul verde nu mai este necesar pentru acces in sala de fitness. Va asteptam cu drag la miscare! 

UPDATE: Incepand cu data de 8.11.2021, certificatul digital verde este necesar pentru accesul la activitatile sportive indiferent de rata de incidenta din localitate.

MĂSURI din 8 noiembrie 2021 pentru diminuarea impactului tipului de risc EMITENT GUVERNUL ROMÂNIEI
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 1070 din 8 noiembrie 2021:

Articolul 9
În condițiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare, se stabilesc următoarele măsuri:

  1. activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activitatea în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp pentru fiecare persoană. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

——

Certificatul verde Covid este solicitat atunci când rata de incidenţă pe Minicipiul Sibiu este peste 4. Informaţia este publică şi actualizată zilnic. Sub incidenţa de 4, certificatul nu mai este solicitat.

Ca urmare a Hotărârii Guvernului, Nr. 990, publicată în Monitorul Oficial, vineri, 17 septembrie 2021, privind obligativitatea adoptării de noi măsuri în contextul pandemiei COVID-19, Habit30 Fitness Studio este nevoit sa aplice aceste noi restricţii pentru a putea funcţiona în continuare.

Prin urmare, accesul în sală va fi permis doar următoarelor categorii de persoane:

1. Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.*

2. Care sunt în perioada cuprinsă între 15 și 180 de zile după confirmarea infecției cu SARS-CoV-2.*

*Este necesară prezentarea Certificatului verde care conține un cod QR.

Verificarea certificatelor digitale se va face la Recepţia Habit30 prin aplicaţia Check Dcc pusă la dispoziţie de autorităţi.

Avem rugămintea de a ne întelege, suntem o societate comercială care ne supunem unor hotărâri ale autorităţilor şi chiar dacă nu le considerăm corecte, suntem nevoiţi să le aplicăm.

Toţi membrii care nu au posibilitatea prezentării certificatului pot solicita îngheţarea abonamentului, trimiţând un e-mail la contact@habit30.ro cu numele complet pe care este făcut abonamentul.

Certificatul digital verde se obține accesând certificat-covid.gov.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la antrenamente!

18 Nov

Din luna octombrie am introdus o noua activitate de grup pentru membrii Habit30 Fitness Sibiu – Indoor Cycling!

Indoor Cycling-ul este o formă de exercițiu fizic efectuat pe biciclete staționare. Acestea sunt prevăzute cu un mecanism care modifică nivelul de dificultate al pedalării, cu ghidoane speciale și puncte de reglare multiple pentru adaptarea bicicletei la diferiți utilizatori.

În cadrul unei clase tipice de indoor cycling, instructorul pedalează pe o bicicleta stationară, marcând ritmul celorlalți participanți, utilizatori de biciclete staționare. Exercițiile sunt gândite în așa fel încât să simuleze situații similare celor întâlnite în ciclismul în aer liber – urcarea unui deal, sprinturi, sărituri etc.

Programarile se fac online din contul de client disponibil AICI.

Miercuri, 14.09.2022 intram intr-o scurta perioada de renovare!

Abonamentele active in aceasta perioada vor fi inghetate. Va asteptam la redeschidere pentru a descoperi noul concept si noile facilitati de fitness pregatite special pentru voi!

 

Multumim pentru intelegere! 😉