Transforming your workout into a habit.

Reguli si masuri de respectat in interiorul salii de fitness.

Pentru siguranta membrilor, vizitatorilor si personalului Habit30 Fitness Studio si in conformitate cu normele anuntate de autoritati, am implementat o serie de masuri si reguli de respectat in cadrul salii de fitness. Majoritatea regulilor ce tin de igiena erau respectate si aplicate de fiecare dintre noi si pana a aparut aceasta situatie.

In aceasta perioada de redeschidere ( Faza 1 ) este nevoie de programare in prealabil.

Pentru FITNESS trimite mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0744.794.155 cu numele tau, ziua si intervalul orar cand doresti sa-ti desfasori antrenamentul la Habit30. Vom raspunde la mesaj doar daca NU este loc in sala in perioada dorita de tine (conform normelor legale in aceasta perioada). Daca nu primesti raspuns inseamna ca sunt locuri suficiente. Programarea se poate face si la fata locului in limita locurilor disponibile

Programarile la GROUP FITNESS ca si pana acum, direct din contul de membru online disponibil aici: https://client.habit30.ro/

Vezi mai jos masurile de preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19:

Masuri triaj epidemiologic la intrarea in sala de fitness Habit30

Activitățile desfășurate zilnic pentru triajul tuturor persoanelor care intră în punctul de lucru al societatii,  situat în Str. Malului, nr.8, parter, Sibiu, Jud. Sibiu, sunt următoarele:

1. Triajul epidemiologic al tuturor persoanelor care intra in locatie.

2. Persoanele care doresc să intre în incinta salii de fitness vor purta cel puțin mască de protecție și vor utiliza în mod obligatoriu covorașul dezinfectant existent la intrare și se vor dezinfecta pe mâini atât la intrarea cât și la ieșirea din locatie.

3. Măsurarea temperaturii persoanelor se va face de la o distanță de siguranță și cu dezinfecția periodică a termometrului; Nu va fi permis accesul niciunei persoane a cărei temperatură depășește 37.3° Celsiu

Masuri

În cazul identificării unui caz suspect/contact apropiat de infecție cu SARS-CoV-2 între membrii/angajații/invitații/colaboratorii CASIRA FIT SRL

1. Se va izola imediat cazul suspect/contactul apropiat în spațiul desemnat, va purta mască de protecție pe nas și gură și nu va intra în contact cu alte persoane.

2. Se va suna la 112 și se vor respecta instrucțiunile primite.

3. În cazul în care suspectul este testat pentru SARS CoV-2 și are rezultat pozitv, se anunță imediat Directia de Sanatate Publica Sibiu, pentru a demara imediat o anchetă epidemiologică internă pentru a stabilii contacții apropiați ai persoanei pozitive.

4. Conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus COVID-19 contacții apropiați vor fi trimiși în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

5. Persoanele aflate în izolare la domiciliu vor avea obligația să anunțe superiorii ierarhici cu privire la modificarea stării lor de sănătate, în perioada de izolare, precum medicul de familie.

6. Dacă pe parcursul celor 14 zile de izolare contacții apropiați aflați în autoizolare devin simptomatici se inițiază testarea pentru SARS Cov-2 DSP.

 Intrarea nu va fi permisă în sala de fitness acelor persoane care au intrat în contact cu persoane infectate sau suspecte de a fi infectate cu COVID-19, s-au întors recent din zonele de risc, sau care tușesc, le curge nasul sau prezintă alte simptome specifice infecțiilor respiratorii, inclusiv febră peste 37.3° Celsius).

Miercuri, 14.09.2022 intram intr-o scurta perioada de renovare!

Abonamentele active in aceasta perioada vor fi inghetate. Va asteptam la redeschidere pentru a descoperi noul concept si noile facilitati de fitness pregatite special pentru voi!

 

Multumim pentru intelegere! 😉