Transforming your workout into a habit.

Regulament

REGULAMENT INTERN DE FUNCŢIONARE HABIT30 FITNESS STUDIO

(1) Regulamentul intern de funcționare aflat în vigoare este conceput pentru desfasurarea normala a activitatilor membrilor cu abonament, ocazionali si corporate, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor HABIT30 Fitness Studio administrat de S.C. CASIRA FIT S.R.L. Cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului Regulament sunt obligatorii pentru toate persoanele care frecventeaza studioul de fitness HABIT30. Prin plata unei sedinte, a abonamentului, acces prin intermediul partenerilor sau prin semnarea conventiei de membru, se confirma respectarea cu strictete a prezentului Regulament precum si alte reglementari specifice, afisate in diferite zone ale HABIT30 Fitness Studio.

(2) Programul de functionare a Studioului de Fitness este: de luni pana vineri: 07:00 – 22.00; Sambata: 09:00 – 17:00, Duminica inchis. Programul de sarbatori se afiseaza pe site, la receptie si pe conturile de socializare cu minim 7 zile inainte. In afara programului de functionare, accesul in incinta salii este strict interzis.

(3) HABIT30 Fitness Studio isi rezerva dreptul de a modifica oricand programul de functionare precum si orele de program ale cursurilor de group fitness, modificarile urmand a fi anuntate in timp util prin afisare la receptie si pe site- ul www.habit30.ro

(4) Tarifele practicate se gasesc afisate la receptie sau pe site-ul www.habit30.ro. Plata serviciilor se realizeaza in avans la receptia HABIT30 Fitness Studio. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii disponibile in cadrul salii, la estimarea managerului HABIT30 Fitness Studio. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card sau alta forma legala de plata convenita de comun acord.

(5) Tarifele afisate pe site pot sa difere fata de cele din incinta studioului de fitness, pana la actualizarea lor pe site.

(6) Accesul in studioul de fitness va fi permis numai dupa completarea conventiei de membru, a declaratiei de sanatate si emiterea cardului de membru care este nominal si netransmisibil. Ulteriror, Membrii vor achita preţul abonamentelor lunare, acces pe sedinte, de zi sau pe un interval mai lung (3 luni, 6 luni, 1 an). Cardul de membru are o valabilitate de 12 luni de la data activării lui. Valabilitatea cardului de membru poate fi prelungita automat cu perioade similare daca niciuna dintre părţi nu notifică în scris rezilierea/anularea acestuia. Pierderea cardului de membru nu atrage alte obligatii aferente de plata decat costul reinoirii cardului in valoare de 50 lei.

(7) Dreptul de acces poate fi achizitionat, in functie de preferintele membrilor, pentru orice luna din perioada de valabilitate a cardului de membru. NU este obligatorie achizitionarea abonamentelor de acces lunare consecutive. Incurajam membrii nostri sa-si gestioneze bugetul in functie de timpul pe care il au la dispozitie pentru a utiliza facilitatile HABIT30 Fitness Studio.

(8) Conducerea isi rezerva dreptul de a rezilia conventia de membru si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul regulament intern de functionare, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.

(9) Participarea la clasele de group și la fitness individual se face numai cu programare online, disponibila in contul de client pe siteul www.habit30.ro. Anularea programarii se face cu minim 2 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar sedinta se considera efectuata. Pentru non-membri este necesara plata sedintei la valoarea unui intrari in caz contrar Habit30 Fitness Studio isi rezerva dreptul de a suspenda temporar posibilitatea persoanei de a face programari.

(10) Serviciile contractate in regim de abonament (ex. Numar de intrari) altele decat cele pe 3, 6, 12 luni, vor fi efectuate in maxim 30 zile de la inceperea primei sedinte. Exceptie fac cauzele medicale anuntate si dovedite prin adeverinte si documente specifice.

(11) La intrarea in studioul de fitness, aveti obligatia să predati abonamentul la Receptie, luand cheia pentru vestiar, iar, la sfarsitul sedintei, eliberati dulapul de lucrurile personale şi returnati cheia de la dulap la Recepţie, de unde va ridicati abonamentul. In cazul pierderii sau deteriorarii cheii de la dulap sau in cazul deteriorarii oricarui alt bun inventar (aparate, oglinzi, accesorii fitness, instalatie sonorizare, climatizare, cabine dus, etc.) al salii, Membru/Clientul este obligat să compenseze paguba cauzata restituind valoarea de inlocuire a bunului respectiv (inclusiv manopera de inlocuire).

(12) HABIT30 Fitness Studio nu-si asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale lasate sau uitate oriunde in sala.

(13) Doar personalul HABIT30 Fitness Studio are acces la aparatele audiovizuale, de sonorizare şi climatizare. Clientul poate solicita personalului actionarea aparatelor mai sus mentionate. Utilizarea de catre Cient din proprie iniţiativă a aparatelor de sonorizare sau a altor aparate ale salii este strict interzisă.

(14) In cazul in care se intrerupe energia electrica rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si, daca pana de curent se prelungeste, sa urmeze luminile de EXIT spre iesire. In caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru aparitia unor eventuale incidente.

(15) Administratia HABIT30 Fitness Studio poate aduce modificari Regulamentului intern de functionare, orarului antrenamentelor, tarifelor serviciilor, poate schimba antrenorii si poate opera alte modificari cu privire la servicii, cu informarea obligatorie a Clientului in zona de informare special amenajata la Receptie si pe www.habit30.ro

(16) HABIT30 Fitness Studio nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de accidentari, vatamari, boli sau decese care pot surveni in interiorul studioului de fitness sau in afara lui, aparute ca urmare a beneficierii de serviciile acestuia si cauzate de starea de sanatate necorespunzatoare a Membrilor, de neadaptarea capacitatii acestora la efort, de nerespectarea regulilor de utilizare ale echipamentelor din cadrul HABIT30 Fitness Studio sau din orice alta cauza. Personalul studioului de fitness nu are pregatire medicala. Este obligatoriu ca Membrii sa consulte un medic inainte de a incepe sa frecventeze studioul de fitness, daca acestia nu sunt siguri de conditia lor fizica sau de capacitatea de a efectua exercitii fizice. Informatiile primite din partea studioului de fitness HABIT30 se limiteaza la sfaturi legate de exercitiile efectuate si nu vin sa contrazica sau sa inlocuiasca sfatul medicului. Persoanele care au fost recent sau sunt inca sub tratament medical, supraponderalii, precum si femeile insarcinate sau in perioada post-natala, trebuie sa consulte medicul inaintea efectuarii unor exercitii chiar si de incalzire sau de rutina.

(17) Vestiarul si cheia de la vestiar pot fi utlizate de catre Membri numai pe parcursul unei singur intrari in incinta studioului de fitness. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale in vestiarele HABIT030 Fitness Studio. Membrii isi pot pastra toate obiectele personale inchise in cusetele din vestiare, doar pe perioada cat folosesc serviciile studioului de fitness.

(18) Membrilor li se interzice utilizarea studioului de fitness (aparate, accesorii, greutati libere etc.) in scopuri comerciale, fara aprobarea prealabila a HABIT30 Fitness Studio si incheierea unui acord de colaborare intre parti. Pentru evitarea oricarui dubiu, prin utilizarea studioului de fitness HABIT30 in scopuri comerciale se intelege faptul ca Membrii nu pot oferi altor Membri sau terti, contra cost, servicii de antrenament personalizat sau orice alte servicii cu scop comercial. Antrenorii desemnati de HABIT30 Fitness Studio sunt singurele persoane abilitate sa presteze servicii de antrenament personalizat.

(19) In incinta studioului de fitness HABIT30 este interzisa publicitatea de orice fel precum si impartirea de brosuri sau alte mesaje personale de catre Membri.

(20) Fumatul, țigara electronică si folosirea tutunului nu sunt permise in incinta HABIT30 Fitness Studio. Consumul de bauturi alcoolice, droguri, medicamente sau consumul si/sau comercializarea oricaror substante ilegale de catre Membri este strict interzis in incinta studioului de fitness. Membrii convin sa nu utilizeze studioul de fitness si sa nu intreprinda nicio activitate daca sunt sub influenta drogurilor, bauturilor alcoolice sau a medicamentelor care pot afecta capacitatea Membrului de a folosi echipamentele.

(21) Constituie incalcari ale Regulamentului Intern de Functionare urmatoarele actiuni sau omisiuni: nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat, fumatul in incinta studioului de fitness, nerespectarea orelor de program, folosirea unui limbaj neadecvat, antrenamentul efectuat cu un antrenor care nu este angajat/colaborator HABIT30 Fitness Studio, comercializarea si/sau afisarea in incinta studioului de fitness a unor mesaj personale de promovare, violenta fizica sau verabala vis-a-vis de un alt Membru, invitat al unui Membru sau angajat/colaborator HABIT30 Fitness Studio, consumul de alcool, droguri si substante interzise (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului), nerespectarea regulilor referitoare la igiena si curatenie, folosirea in mod necorespunzator a echipamentelor de antrenament, expunerea partilor intime ale corpului in sala de antrenament, declararea datelor eronate in fisa de inscriere (conventia de membru) precum si orice alte actiuni care sunt calificate drept incalcari ale Regulamentului de catre administratia HABIT30 Fitness Studio.

(22) In cazul in care Membru a savarsit vreuna dintre faptele mentionare la art. 20, HABIT30 Fitness Studio va avea dreptul: 1. De a suspenda Abonamentul acestuia, cu interzicerea Membrului in incinta studioului de fitness HABIT30 pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 3 luni in functie de natura si/sau gravitatea respectivei incalcari; 2. De a rezilia Abonamentul, fara a fi necesara punerea in intarziere a Membrului(Abonamentul va fi considerat reziliat de drept – pact comisoriu, conform art. 1553 Cod Civil), caz in care pretul Abonamentului sau orice parte a acestuia va fi retinut de catre HABIT30 Fitness Studio cu titlu de daune prestabilite.

(23) Copiii minori ai Membrilor, cu varste cuprinse intre 12-16 ani, vor putea incheia un Abonament in nume propriu cu acordul prealabil scris a parintelui/tutorelui si vor putea avea acces in incinta zonei de antrenament sub strica supraveghere a parintelui/tutorelui.

Miercuri, 14.09.2022 intram intr-o scurta perioada de renovare!

Abonamentele active in aceasta perioada vor fi inghetate. Va asteptam la redeschidere pentru a descoperi noul concept si noile facilitati de fitness pregatite special pentru voi!

 

Multumim pentru intelegere! 😉